جزئیات جدید از واکسیناسیون در سراسر کشور-راهبرد معاصر
احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای در تهران علت مسمومیت تعدادی از اهالی رضوانشهر چه بود؟ تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریورماه چه تعداد زائر ایرانی در عربستان حضور دارند؟ ۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه سامانه ثبت‌نام اسکان تابستانه فرهنگیان باز شد واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا رصدعملیات بازرسی مقر منافقین درفرانسه به‌طور زنده توسط ایران مذاکره با طرف عربستانی برای مشارکت حجاج ایرانی در انتخابات اعلام زمان انتخاب رشته دانش‌‌آموزان+ جزئیات تشکیل پرونده قضائی برای سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور/ شناسایی اموال مالک کوروش کمپانی جزییات پرداخت «بیمه سلامت» بابت هزینه دستگاه، نوار و سوزن تست قند خون توضیح هواشناسی درباره افزایش اشعه UV در کشور هشدار سازمان بازرسی به شبکه بانکی درباره نرخ سود سپرده‌ها دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد امروز منتشر می‌شود

جزئیات جدید از واکسیناسیون در سراسر کشور

مدیرکل روابط‌عمومی وزارت بهداشت گفت: امیدواریم طبق برنامه تا قبل از پایان سال ۱۴۰۰ واکسیناسیون هموطنان و حداقل جمعیت بالای ۱۸ سال کشور را به اتمام برسانیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 24
کد خبر: ۹۶۴۲۲
به گزارش راهبرد معاصر، کیانوش جهانپور با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون در کشور اظهار داشت: واکسیناسیون در کشور براساس برنامه ملی واکسیناسیون که در دی‌ماه سال ۹۹ تدوین، نهایی و ابلاغ شده بود، در حال انجام است.

وی افزود: در ماه‌های اخیر فراز و فرود‌هایی در بحث واکسیناسیون داشته‌ایم و شاهد تاخیر چند هفته‌ای و اختلال در روند تامین و ورود واکسن‌های وارداتی ایجاد شد که بر روند واکسیناسیون تاثیر داشت، ولی خوشبختانه در دو هفته اخیر با شتاب روز افزون در واکسیناسیون عملاً از مرز ۴۰۰ هزار تزریق در روز گذشته‌ایم.

مدیرکل روابط‌عمومی وزارت بهداشت عنوان کرد: روند واکسیناسیون در کشور با پیوستن واکسن‌های داخلی به سبد واکسیناسیون ادامه دارد و هر هفته به‌صورت تدریجی ارتقا‌ء پیدا خواهد کرد؛ امیدواریم طبق برنامه تا قبل از پایان سال ۱۴۰۰ واکسیناسیون هموطنان و حداقل جمعیت بالای ۱۸ سال را به اتمام برسانیم.

وی در رابطه با راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی موقت در کشور جهت بستری بیماران کرونایی بیان کرد: به‌هر حال در هر پیک بیماری در گام اول بخش‌های موجود بیمارستانی که پذیرای بیماران غیراورژانسی هستند تبدیل به بخش کووید ۱۹ خواهند شد در گام دیگر در صورتی که پیش‌بینی شود ظرفیت بیمارستانی بیشتری نیاز است و تخت‌های موجود کفایت نمی‌کند، حتما از ظرفیت بیمارستان‌های موقت سیار و صحرایی استفاده می‌شود البته در برخی جا‌ها این اقدام انجام شده، ولی الحمدالله تا این لحظه نیاز به بستری بیمار در بخش‌های موقت و سرپایی نداشته‌ایم.


جهانپور گفت: جهت کاهش نیاز به تخت با توجه به تجربه موفقی که در خوزستان و سایر استان‌ها در پیک چهارم داشتیم در جوار بیمارستان بخش‌ها و درمانگاه‌های سرپایی تجویز کورتون و رمدسیویر ایجاد می‌شود که بیمارانی که حال عمومی مساعدی دارند و نیازمند بستری در بیمارستان نداشته باشند، اما همزمان نیاز به دریافت رمدسیویر داشته باشند روزانه با مراجعه به این درمانگاه‌های سرپایی به صورت بستری موقت داروی مورد نیاز را دریافت و به منزل برگردند.

مدیرکل روابط‌عمومی وزارت بهداشت تصریح کرد: برپای درمانگاه‌های سراسری در پیک چهارم کرونا در برخی استان‌ها نیاز حداقل به ۱۵۰ هزار تخت بستری را کاهش داد به‌طور یقین در پیک پنجم نیز این اقدام انجام خواهد شد که نیاز به بیمارستان‌های موقت کاهش پیدا کند./ تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار